Prevrtaci i ostala zivina

Ha, pocela su obecanja, ah, ta pusta obecanja.
SNSD sto godina je na vlasti i nista sto su “obecali” narodu nisu ispunili.S druge strane, sva svoja obecanja su ispunili, samo je pitanje kome. Poslusnicima koji glasaju za njih, poltronima, rodjacima, sponzorima, ispunili su sve, mozda cak i vise nego sto su trebali.
Narod dobi samo seksa u neogranicenim kolicinama.Jebu li jebu, nekog u dupe, a nekog, bogami, u mozak, kako se ko zadesi i gdje se zadesi.
Ovi sto ih kude zbog toga, seru kako ce oni to bolje.E pa jebem i njih, i vas koji dolazite i vjerujete tim novim obecanjima.Mislite da je narodu nesto bolje od toga?
Ja jos nisam probao grah koji je od obecanja bolji, a vi?
Sve vas treba zgrnuti na jedno mjesto i govnjivom motkom opaliti.Ne treba vam dati da odete iz zemlje nego da ostanete i sa narodom isti jaram da nosite.
Zasto niko ne obeca da NECE zaposliti ni jednog svog rodjaka, ni bliznjeg ni daljeg, da NECE imati platu vecu od prosjecne u drzavi, da ce svaku svoju 13 platu, regres, topli obrok, prevoz, dnevnicu DONIRATI javnoj kuhinji, da ce se po gradu voziti javnim prevozom ili privatnim autom, da mu NE TREBA vozac, tjelohranitelj, sekretarica, pomocnik sekretarice…ljubavnica, ljubavno gnijezdo u planini, plata naredne dvije godine po prestanku mandata, dodatak za odvojen zivot, besplatan stan na koristenje, telefon, i sve ostalo sto dobijate nasim glasovima DA BI RADILI ZA DOBROBIT NAS I ZAJEDNICE, A NE ZA SVOJU KORIST!?
Koji dio u objasnjenju demokratije niste razumjeli? Vi ste SAMO izabrani predstavnici naroda, a ne BOGOVI!Prestanite da se ponasate kao nedostizna bozanstva i visokojebivi mitski preletaci, jer vi ste SAMO OBICNI, DOMACI, SMRDLJIVI STAJSKI MOMCI I SNASE SA PROPLANKA U CIPELIZIRANIM OPANCIMA.
Nama ne treba ni vasa vlast, niti nam trebaju vasa obecanja.Mi trebamo vama, s vremena na vrijeme.A sad je to vrijeme, vrijeme izbora.
Ja iza svojih obecanja stojim: Ni kurac od mene necete dobiti!Nek glasa za Vas onaj kome ste dobri, a moje je da i dalje serem.Puj, stoko politicarska!
D.Dervisevic Egoista, anarhista, ateista .... ko fol graf.dizajner, fotograf...
Ovjaj je za bolje sutra

Primjedbe